divendres, 28 de juny del 2013

Pagues 11.400€ per tenir terrassa però xapa-la a mitjanit o te la precinto.

Seguim! El toc de queda gironí ja dóna els seus primers resultats, vull dir sancions.

http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/4-economia/18-economia/658443-primer-precinte-pel-nou-horari-de-terrasses-a-girona.html

Mentrestant la regidora no dóna gaires explicacions al respecte, de moment. Potser és que ha de trobar arguments per a justificar l'injustificable.

dimecres, 19 de juny del 2013

Protesta dels locals d'oci nocturn

Seguim amb el mateix conflicte. Demà els bars protestaran apagant els llums 10 minuts abans de la mitjanit. No crec que sigui una gran mesura de pressió però... està bé que protestin. Crec jo, vaja.

http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/4-economia/18-economia/656098-protesta-dels-locals-doci-nocturn-de-girona-per-lhorari-de-les-terrasses.html

dimarts, 18 de juny del 2013

Un milió d'euros de pèrdues

Segona entrada. Mateix conflicte, mateixa responsable política.
Recordem potser que Marta Madrenas és regidora de "Promoció econòmica".
Avui el Punt-Avui es fa ressò de les primeres sancions derivades del toc de queda de la mitjanit imposat per la nova normativa a les terrasses dels bars i restaurants del Barri Vell de la ciutat de Girona.

"La limitació dels horaris de tancament de les terrasses ha estat molt discutida pel sector de l'oci nocturn gironí, que ha calculat que aquesta mesura els podria comportar unes pèrdues de fins a un milió d'euros."

http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/4-economia/18-economia/655658-multen-a-girona-cinc-terrasses-pel-fet-de-tancar-tard.html


dilluns, 17 de juny del 2013

Marta Madrenas. Regidora de "promoció econòmica". Ajuntament de Girona. 2013

Algú ho havia de dir. Algú ho havia de fer.
Em dic Albert Mestres i Portavella i visc al Barri Vell de Girona des del 1995. Aviat farà vint anys.
Fa tot just un mesos que el govern municipal de la ciutat, amb Marta Madrenas com a regidora de "Promoció Econòmica", va dir que el model de "Les carpes de la devesa" ha quedat antiquat. 
http://www.diaridegirona.cat/girona/2013/02/05/girona-no-permetra-installar-aquest-estiu-veles-nocturnes-devesa/602751.html

Fent seu el discurs d'alguns representats hotelers de la ciutat que ja havien dit el mateix un any enrera: http://www.324.cat/noticia/1200866/girones/Els-empresaris-de-loci-nocturn-consideren-obsolet-el-model-de-les-veles-de-la-Devesa-de-Girona

Al lloro però que els representants demanaven "més transparència i major rotació" en el model de les concessions. Vols més transparència en el model de concessió?... Entesos. Doncs s'han acabat les concessions. No fos cas que se'ns vegi el plumero.

Avui m'he quedat de pedra al sortir de casa sobre la mitjanit. Tot tancat. No puc fer una crep a la terrassa de la Creperia Bretona perquè els obliguen a tancar la terrassa a mitjanit. No puc fer una setze amb maionesa a la terrassa del König perquè els obliguen a tancar a mitjanit.
Heus ací la nova mesura de reactivació econòmica del sector:
http://www.diaridegirona.cat/girona/2013/06/04/girona-controlara-que-terrasses-tanquin/620305.html

Defensa el desgavell la nostra entranyable Marta Madrenas. Regidora de "Promoció Econòmica".

"Segons va explicar Madrenas, per tal de controlar que es compleixen les accions del pla de xoc, es crearà un grup de seguiment amb representants de les associacions de veïns implicades, els regidors dels barris i el regidor de seguretat."

Estigues tranquil·la Marta. Ho heu aconseguit, el Barri Vell és mort. Del tot.
Tú lo mataste.
Atentament, un veí.

PD: Ben aviat més podridura gironina. De la de tota la vida!