dilluns, 17 de juny del 2013

Marta Madrenas. Regidora de "promoció econòmica". Ajuntament de Girona. 2013

Algú ho havia de dir. Algú ho havia de fer.
Em dic Albert Mestres i Portavella i visc al Barri Vell de Girona des del 1995. Aviat farà vint anys.
Fa tot just un mesos que el govern municipal de la ciutat, amb Marta Madrenas com a regidora de "Promoció Econòmica", va dir que el model de "Les carpes de la devesa" ha quedat antiquat. 
http://www.diaridegirona.cat/girona/2013/02/05/girona-no-permetra-installar-aquest-estiu-veles-nocturnes-devesa/602751.html

Fent seu el discurs d'alguns representats hotelers de la ciutat que ja havien dit el mateix un any enrera: http://www.324.cat/noticia/1200866/girones/Els-empresaris-de-loci-nocturn-consideren-obsolet-el-model-de-les-veles-de-la-Devesa-de-Girona

Al lloro però que els representants demanaven "més transparència i major rotació" en el model de les concessions. Vols més transparència en el model de concessió?... Entesos. Doncs s'han acabat les concessions. No fos cas que se'ns vegi el plumero.

Avui m'he quedat de pedra al sortir de casa sobre la mitjanit. Tot tancat. No puc fer una crep a la terrassa de la Creperia Bretona perquè els obliguen a tancar la terrassa a mitjanit. No puc fer una setze amb maionesa a la terrassa del König perquè els obliguen a tancar a mitjanit.
Heus ací la nova mesura de reactivació econòmica del sector:
http://www.diaridegirona.cat/girona/2013/06/04/girona-controlara-que-terrasses-tanquin/620305.html

Defensa el desgavell la nostra entranyable Marta Madrenas. Regidora de "Promoció Econòmica".

"Segons va explicar Madrenas, per tal de controlar que es compleixen les accions del pla de xoc, es crearà un grup de seguiment amb representants de les associacions de veïns implicades, els regidors dels barris i el regidor de seguretat."

Estigues tranquil·la Marta. Ho heu aconseguit, el Barri Vell és mort. Del tot.
Tú lo mataste.
Atentament, un veí.

PD: Ben aviat més podridura gironina. De la de tota la vida!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada